Harcosun elektrische terrasverwarming zonder rood licht

 

terrasverwarming

Harcosun elektrische terrasverwarming die ook echt werkt.

Met Harcosun kiest u voor elektrische terrasverwarming die ook echt werkt! Een Harcosun Terrasverwarmer levert een extreem hoog rendement van wel 92% met ook nog extreem weinig licht. Deze krachtige serie terrasheaters zijn uitgerust met de nieuwste infrarood techniek welke garant staat voor uitstekende infraroodwarmte in het IR-A bereik. IR-A techniek ofwel shortwave IR is geliefd in Horeca en andere professionele toepassingen door extreem hoge prestaties in weer en wind tegen het laagste stroomverbruik. 

Duurzame kortegolf infraroodtechniek.

Een Harcosun terrasverwarmer werkt met duurzame kortegolf infraroodtechniek, deze infraroodstraling verwarmd enkel objecten en niet de lucht wat buiten immers zinloos is. Direct na het inschakelen van deze krachtige terrasheater gaat binnen het riante bereik de gevoelswarmte direct fors omhoog. Net zoals u vanuit een kille schaduwplaats de zon inloopt voelt het direct aangenaam warm aan terwijl het buiten toch echt koud is. Deze techniek levert meer warmte voor minder energie wat tegenwoordig ook echt belangrijk is. Een professionele 1500W terrasverwarmer verbruikt inderdaad ook 1500W per uur maar levert tot wel 2 maal meer warmtegevoel op dan een low budget toestel. Er is dus minder vermogen nodig voor eenzelfde M² te verwarmen. Met een Harcosun terrasheater haalt u topkwaliteit in huis. 

Harcosun Terrasverwarming = Geen rood licht op uw terras.

Een Harcosun is met recht de beste terrasverwarmer die u kunt kopen met het hoogste rendement en gegarandeerd zonder rood terras tegen de beste prijs. Harcosun Terrasverwarming is bekend om zijn hoge prestatie tegen extreem weinig licht, sterker nog, Harcosun is de korte golf terrasverwarmer met het minste lichtuitstraling te koop. Slechts een minimale gloed vergelijkbaar met een kleine vuurkorf is zichtbaar en niet meer dan dat! Leverbare vermogens zijn 1500-2000 -3000W welke een riant verwarmd terras opleveren van resp. 12 – 16- 20M² *

*Opgegeven bereik bij een beschut en windvrije situatie.

Toont alle 15 resultaten

Naar boven
De waardering van www.harcosun-terrasverwarming.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 4 reviews.